Monday, 26 March 2012

terima kasih kerana memberi peluang

tajuk entry tak leh blah kan.
macam esei SPM pulak.dasar kannn

thanks to coach Nordin Jadi yang sudi
bagi pacik peluang untuk lari ngan team johor 
untuk event 4x400m semalam.
walopon tak menang, tapi syok sangat.

camna boleh main ngan johor?

aaaa...meh sini nak cerita.

asalnya pacik dah ada dah team pacik untuk 4x400 ni
tiga orang teammate pacik tu semua budak uitm.
asalnya memang kami plan nak lari skali laa.

nak jadikan cerita, coach uitm tak bagi diorang ni lari
untuk Perlis..diorang kena main atas nama uitm jugak
jadik pacik takleh la nak join diorang..

kebetulan time meetin hari tu coach nordin
tanya pacik lari tak 4x400..pacik cakaplah tak lari sebab takda team
kebetulan salah sorang budak team johor tu budak uitm jugak.
jadi, ada satu kosong untuk team johor ni.
dah orang ajak..apa lagi...join je la
bukan selalu dapat join ngan team lain.
leh gak kenal2 orang kan.

janji puas hati dapat lari.
heheheheee

hari ni coach bagi rest.
esok start warm up balik.
lepas tu start buat gym.
lama dah tinggal gym.
nak kuatkan kaki balik ni..haishhh

nak jadi champion mental kena strong.hiyarkkkkk


1 comment:

Cik Nur said...

ooo..begitu alkisahnya.. :)
oklahkan, org dah ajak, xkan nk tolak pula.. :)