Tuesday, 27 March 2012

suka bila sibuk

macam pelik kann.
ramai orang suka suasana yang tenang,
yang relak2 cenggitu kannn.
tapi pacik tak.pacik suka bila ada banyak kerja.
jadi pacik tak perlu untuk fikir benda2 yang tak penting.

yes, time rest tu kena la ada la jugak kan.
tapi pacik bukan jenis yang boleh duk saja.
kena buat kerja jugak.

minggu ni ada kejohanan padang & balapan
MSS perlis..yes, pacik akan busy la.
pacik suka.
bila pacik buat benda yang pacik minat,
benda tu jadi seronok.
tak da tekanan langsung kann.

tak kisah orang nak cakap apa.
janji pacik seronok dengan apa yang pacik buat.

korang pulak macam mana?

2 comments:

~::Chenta::~ said...

Chenta suka menyibok!!
konon2 macam tau
tapi xTAU Pun!!

Cik Nur said...

betu tu pkcik..bila de masalah kecik, cik nur pun suka bz...huhuhu