Saturday, 31 March 2012

tak suka...tak suka...tak suka!!!

korang dah tukar ke belom template baru dashboard ni?
huaaargggghh...menyesal kot.
makin susah pulak.yang lama punya lagi ok ni.

serius pacik tak paham nak guna macam mana ni.
nak buat entry pon susah.
macam mana nak tukar ke template lama ni..
adoinyaponnnnn

dah la selow nak mamps...haishhh
serius tak suka langsung ni!!!!

4 comments:

Yayah Nasake said...

pergi link di bawah nie... pak cik carilah cara nak tukar ke yang lama kerana saya pun tertukar yang baru and lastly kak Lyssa yang tunjukkan cara tukar yang lama semula just saya terlupa mana 1 linknya... hehehehe

http://www.lyssasecret.com/p/tutorial.html

Cik Nur said...

pakcik..try tgk ni..ade cara nak tukar ke bentul lama.. :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/tutorial-butang-reply-threaded-comment.html

delarocha said...

pelan pelan bro... explore n godek2 dulu, mana tau lebih banyak yg ok dari yg lama :-)


ps: mohon bantuan 'like' sesuatu boleh?

pak cik said...

orite guys..nanti pacik try