Thursday, 31 March 2011

wainting for tomorrow

APRIL FOOL!!

sapa ada plan best2..hakhak ( muka evil)

bagi yang baik punya

nak balas dendam last year..hahaha

suka ke x suka

langit cerah

mood = happy

kaitan ngan tajuk = TAK DAK

sekian

Wednesday, 30 March 2011

ha...kan dah bagitau..!!

semalam kan abg korang ni kan ade buat entry pasal banjir

main2 air..basah-basah gtu kan...

nah hamik kau...kene lagi skali taun ni...kangar naik air lagi..

adoyaiiii...

ni cite pagi tadi, time otw g skolah..

skolah aku kan jauh, kat padang besar nu..

ada sapa2 nak kirim jersi tak?

haishhhh...duk melalut apa lak ni...

hoka, balik ke topik

aku kan skolah jauh, jadinya kene la bertolak awal,

tumpang pulak keta orang kan, awek plak tu

dasar muka x malu, dah la awek drive, aku syok ja kat sebelah

haishhh..melalut lagi..

dah samapi kat area BESERI tu kan, nampak la sign board

"AWAS, JALAN DINAIKI AIR"

tp kami buat x tau je la..ingatkan naik sikit2 ja

nah..hamik lagi kow, air dah separuh tayar keta..

dah la keta kancil, korang imagina la mcm mana awek cina tu

tekan minyak.....xmau bagi keta mampus...

dah bunyik macam enjin boat dah...

nasib baik la kat depan kami tu 4x4

ada la dia tolak sikit air tu ketepi..

x lah hazab sangat kami ni...

jauh jgak la duk menekan keta tu..

dalam 400m jugak la...adoyaiii...

habis ja area yang berAIR tu, terus shaking awek tu..huhhh

aku pon cuak gak weh...kene la keta tu mampos..haa..macam mana??

hokay..dah pasal pegi skola...pasal balik skolah lah...ni yang hepi nih

mmber2 aku dah msg dah, "woi, skolah ko x tutup lagi ka, skolah lain smua dah off"

aku jwb lah, "x da nya nk tutup, skolah ni mmg duk area tinggi"..kesian abg ko ni kan..sob~

masuk lg msg.."weh, jln kangar-padang besar suma dah tutup"

haaa sudah...aku ngn awek2 aku 1 skolah ngn aku ni dah cuak..

macam mana nak balik...x mo duk sini wehhh

nasib baik la aku dapat awek cina yang ramai kenalan..

dia call lah sorang cikgu tu yg ngajar kat SJKC Padang Besar..

dia nak bagi kami tumpang...horayyyy

so keta kami??...tinggal lah kat skolah kami tu..hak3..

klau x slp aku, highway je yang x naik naik...

tp jauh la sikit...x pe la jauh pon..asal sampai ja..

so, try ah lalu jalan tuh...alhamdulillah...selamat jugak sampai kt kangar tersayam..

tq auntie....

tp satu je yg aku x tahan...hohhoo

dah tumpang keta chinese kan, suma lak pompuan..

duk pot pet pot pet..sakit telinga aku...

ceh...bukan reti nk bersyukur..haishhh...

apa2 pon..dah selamat sampai..esok x tau camna..

klau x mo p skolah buleh??hahahah

dah2..nk p smayang jap..sujud syukur skali...amin

mintak2 umah kami x naik air...huhu

Tuesday, 29 March 2011

melampau!!!..manosia ke hapa ni?

cehhh..tajuk entry..macam gampang je kan..hahaha

x marah kat sapa pon aih...

x tau la apa jadik ngn haku mlm ni...

teruk bebenor mentedarah nya...

x padan ngn perot kecik

nak tau aku melahap makan apa

jeng...jeng...jeng....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 ehsan dari pak google
zinger burger.....DUA BIJIK tau

nasi gorek lagik

adoyaiiii....makn banyak..x gemok-gemok jugak

duk maintain kurus gni..haishhh

sapa2 ada idea x mcm mana nak bagi besar skit?

xmau gemok2..ala2 mantap gtu ok la....
lagi statement bajet
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
perut dah kenyang...apa lagi

membongkang laaaa..haha

ha...da jumpa pon!!

kan aku kate nak korek gambar2 basahan tu kan

hihihi...nahh..amik...tatap laaaa ya

 hahhh...tolakkkk laa...konpem jual besi buruk dah

 motor pak polisi....muahaha

 wahh..berAIR

 vrooommm

 sronok eh kome men air

 seronok kot naik lori

 yang ni lagi mantap...

 le tour de Banjir
 tq bang..snap 2 keping gamba

  hambik...segerombolan manosia

keghairahan nk balik k.l

mintak2 la x banjir dah..penat weh cuci rumah

wuuuuuuuuuuuu~

wooppp...nak banjir lagi ka?

cukuplah last year punya experience..main2 ngn banjir

dah xnak dah...serik wooo

tp ujan xbrenti lagi ni...dah dua hari dah

siap ada ribut lagi...

warghhh...xmau!!

korek punya korek...

jumpak la gambar banjir taun lepas

hadap la ya...

 maut ngn batal comel

 kangar yang berAIR

 haaa...main jgn x main

 ceh...bajet..basah2 gtu kan2..poyo la

amik kau..JAHANAM TEROS

jap....nak korek korek lagi gambar basahan..hakhak

sabar jap...semekom~

Monday, 28 March 2011

Random GiveAway Polo by darkbatman

new contest from mr darkbatman..

hadiahnya boleh tahan la bagi yang bajet ciput cam aku nim..



wallet b.u.m buruk aku tu dah koyak..

ade can nak dapat wallet baru nih....acececee

sapa ntah nk tag nih...

sapa2 je lah :-




ok..dahhh

baca bismillah byk2 nk telan publish

Sunday, 27 March 2011

x cukup lagi laa...adoyaiii

waaa..dah abes weeked..

x cukup la 2 hari...tido pon x qada lagi ni

adussss..esok dah nk p skola...

mintak2 murid2 haku yang baik tu x buat prangai...

guru pembimbing nk tgk aku ngajar esk...

nebes wehhh...

buat2 baik esk ye...

jgn bagi cikgu ensem ni marah...hakhakahak


 klau x mo kena bedal..duk leklok..



PAHAM!!

nak carik mak datin...

ceh tajuk..ala2 mcm nak jadik gigolo je kan..hakhak

semalam aku p sevis keta..ingatkan mcm biasa la kan

70 80 hengget jah...

sekali tu amik ko
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
RM525

habeh elaun aku wwehh

adoyai

tu yang duk carik datin2 tu

kot2 la nak sponsor kan...

wohaaaa

Friday, 25 March 2011

blom ready lagi la dik oiii

hari ni hari jumaat kan...

jadi, kebiasaanya saya pakai baju melayu la datang kuliah..

mungkin dah terbiasa kot, praktikum ni pon saya pakai

baju melayu jugak..

siap bersampin lagi...

sampai ja di sekolah..sorang murid tu tanya :

" cikgu nak kawen dah ka?awat muda sangat cikgu kawen "

aku jawablah :

" ye la...cikgu nak p kawen la ni..tu istri cikgu duk tunggu dah "

boleh plak bdak tu jawab :

" laaa..terlepas la saya nak kawen ngan cikgu "

wohaaaaaa~

Thursday, 24 March 2011

lookin' for a new JOB?


cehhh...bajet boleh sangat la jadik model kan...hakhakhak
.

dan lagi...gambar bajet..lalalala~~


haishhhh...anak sapa la nih...x senonoh wehhh..


dah..dah...jangan nak berangan

jadik chekgu dah la!!






TERBAIKK!!

Monday, 21 March 2011

Pennnnat seyh!!

1st day praktikum - penat beb...

lepas2 perhimpunan teros dapat jadual waktu...HAMBIK KAW!!

dah la 8 waktu, semua kelas lain2..jenuh laaa..

tapi amat bernasib baik ya minggu ni..

nazir mai menyelia skola

so, kami tak dibenarkan lagi untuk mengajar, 

cikgu skola tu kene mengajar dulu

tinggal la 3 minggu, next week exam lak..amacam??

terbaik ahhh.....!!

duk dengar cikgu2 pompuan duk ngumpat td, kami dapat 

guru pembimbing yang paling rrrrrrrrrrrrrajin kat skola tu..

amacam lagi????

Sunday, 20 March 2011

Selamat . Pagi . Cikgu

wahhhhhh.....

esok dah nak start praktikum...1st day time ni...

tak tau la camna...ish3

nak jadik cekgu baik ke cekgu jahat ( buat muka setan )

harap2 semua berjalan dengan lancar


dah la skolah jauh..6.20 a.m dah nk kena gerak..

adoyaiiiii...

sk padang besar..nantikan kehadiran cekgumu yang ensem ni ya..

hakhakhak~

Thursday, 17 March 2011

Tuesday, 15 March 2011

T a m a t S u d a . . . .

Setelah bertahun mempersiapkan diri dalam arena pertapaan

akhirnya penuh suda ilmu di dada ini..hakhakhak...


semart tak gambar pertapaan aku...ngeh2

sekarang ni dah jadik tok guru...

nak p mengajar orang lak..

chow~

Sunday, 13 March 2011

AKHIRnya...

aku berbelog jua...muahaha...



ni belog KE-2 aku setelah belog pertama aku yang ntah berkurun lama

aku x ambil tau...hakhakhak

harap2 belog yg KE-2 ni dapat bertahan lagi lama...

orite beb..tu ja dulu untuk 1st entry ni..

next time lak ya...da~