Thursday, 1 March 2012

syok join segmen...tapiiiii

bila lama tak join segmen ni, jadi syok pulak bila join balik ehk.
dapat kenal ramai lagi rakan2 blogger.macam ehh, banyak jugak blogger kat Malaysia ni yer.
selalu pacik join segmen yang en ben buat ni pasal game je.macam peraduan gitu je.

tak penah la pacik join yang bloglist ni.yang ni 1st time pacik join.
syok la jugak kan.kalau segmen2 yang dulu tu, tak perlu la kita nak komen2 kat blog lain kan.

tapi untuk bloglist ni, kena la komen kan.pacik takda masalah pon nak komen ni.

cuma yang leceh sikit tu bila kita komen lepas tu nak kena masukkan keyword apa kebenda ntah.
kononnya keywords ni nak sahnya yang kita ni bukannya robot.

pacik pon tak paham kegunaan menda ni.bagi pacik menda ni agak menyusahkan la.pacik sangat2 tak suka.
pacik syok kalau kita komen terus ja naik.tak perlu nak keyword2 bagai.menyusahkan.

tapi menda tu atas korang semua la kan.pacik takleh la nak halang kan.kalau korang rasa menda tu sesuai,
go on je la kan.tapi kalau pacik, pacik tak akan letak menda tu sebab menda tu akan menyusahkan peminat2 pacik untuk komen kat belog pacik ni.kahkahkahhhh.macam la ramai sangat yang baca belog merapu pacik ni.gampang kan.

ni nak rest kejap.dah banyak dah terjah belog.tunggu reply komen je.jap g sambung balik.

ok bai

4 comments:

nancypoh said...

erm..hehehe...kat bawah tu ada tulis 'lydndis heigf'

apa maksudnya ye?? haha..anyway, sya bukan robot..

Dabel Aa said...

tu la kdg2 rimas dgn word verification tu

Cik Nur said...

haaa...betul tu pakcik..tapi cm belog pakcik ni, kalau buat komen jenis pop tu lagi cantik pakcik...

try la buat..

pak cik said...

ye ke??nanti pacik try ejas lain