Thursday, 1 March 2012

BEN ASHAARI : Bloglist April 2012


kenapa patut pilih belog pacik?

urmmmmm

terus terang pacik katakan yang belog pacik ni bukan lah belog yang berilmiah sangat.kalau nak dapat informasi ke maklumat ke, belog pacik ni bukalah tempat yang sesuai.*informasi ngan maklumat tu bukan sama maksud ke?

tapi kalau sekadar nak berkongsi cerita ke, pengalaman ke, bolehlaa.pacik tak suka untuk menulis sesuatu yang kompleks.pacik nak belog pacik ni senang untuk difahami. biar ringkas tapi seronok.

kalau pacik nak join belog pacik ni, jom!!

kalau korang pon nak join segmen ni, sila kelik sini

25 comments:

Mieya Atiera said...

ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
http://budakshumort.blogspot.com/

LoveJean said...

Anda berminat untuk menukar link dgn saya????

reply me at :

http://ayuejean.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

p/s : jgn lupe tggl link blog anda skali kalau sudi nk tkr link untuk memudahkan urusan..... =)

Nancy Poh said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

Link blog anda dah sy letak kat bloglist APRIL 2012
http://www.nancypoh.com

QmaRidh said...

Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Rahmah Ram Ram said...

as salam pakcik,

sudi tak kiranya bertukar link dengan saya ni...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

fizafantagirO said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?


http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Jaja Sutera said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

~::Chenta::~ said...

wahh dah ramai ...

"ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"

Lets be no 1...

http://ceritacintachenta.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

cahayacita2 said...

ANDA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK BERSAMA SAYA..?

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

iEnA eLiEnA said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
(^_~)

Operasi Hitam said...

ya.. sy brminat dn sy dh letak blog ni dlm bloglist sy.. dn dh follow blog ni juga.. :D

http://operasihitam.blogspot.com/

Pka Rahim said...

anda berminat menukar link bersama saya???

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

terima kasih! :)

Cik Nur said...

cik nur dah msukkan link aokcik dlm blog cik nur..

cik nur follow pakcik terus.. :)

Vanessa said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

tQ Pakcik :)

Zamani said...

Salam~
Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Anonymous said...

ye sy berminat...dh letak link kt bloglist sy...

thanks

Zamani said...

done~ & thanks ;)

Rezduan Bakar said...

Ya..saya berminat dengan tawaran anda..

http://mind-rezduan.blogspot.com

kayyana said...

YA. SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA,,,

TERIMA KASIH.. =)

saya follow dan telah masukkan dlm bloglist.. salam perkenalan dari saya -yana-

http://kayyana85.blogspot.com

McNa said...

ya sy berminat
dah letak dlm list

http://sharecrite.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Nurul Amanina said...

ya, saya berminat dengan tawaran tersebut.
sudah letak link pak cik :)

http://amaninajailani.blogspot.com

Uzumaki Nasake said...

YA...SY BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

yayahnasake.blogspot.com

Uzumaki Nasake said...

YA..SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

yayahnasake.blogspot.com

Arina Shamsul said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

done follow u :)

cik nisa said...

ye,berminat..sori lmbat respon..dah msuk dlm bloglist..^^