Friday, 2 March 2012

pengakhiran yang sempurna

setelah seminggu kejohanan padang & balapan tertutup IPG kampus perlis dijalankan,pagi tadi dah berlangsungnya majlis penuh yang cukup meriah..ayat tak leh blah kan.macam esei SPM..kahkahkahhh

dah kelam dah kulit pacik ni duk berjemur tengah panas hari2.sapa suruh gatal sangat nak main kan?gampang.tahun ni tahun terakhir pacik join event ni sebab sekarang ni pacik dah final year kan.uhuk3..dah tua rupanya.tak sedor diri.

banyak kenangan pacik sepanjang kejohanan ni.yang paling syok, pacik dapat tebus balik untuk tahun lepas.haha.tahun lepas tak leh join sebab ada event lain.tahun ni join balik.pacik katakan sempurna sebab pacik dapat jadi olahragawan tahun ni.

hahahahaa...buat muka bangga sikit.

pelempang sedas baru tau

hensem tak?kahkahkahhhh
pacik tak expect pon sebenarnya.pacik join ni pon sebab nak amik feelin untuk next event.mula2 tu rasa cuak gak sebab lama tak lari atas padang ni.takut injured.dah biasa training atas trek je.rasa macam lain la sikit bila lari atas rumput ni.

rasa sedih pon ada jugak sebab lepas ni pacik tak kan rasa dah pengalaman yang macam ni.Insyaallah kalau panjang umor, tahun depan pacik akan mula sebagai penjawat awam.sebagai seorang cikgu,jadi feelin tu tak kan sama la kan.

tadi pon rasa macam sebak je bila dah abes semua ni.rasa macam sekejap sangat ja semua ni berlalu.rasa macam baru je join kejohanan ni buat pertama kali dulu.tup2 dah abes dah semua.sedih kan.jom nangis sama2.

ntah apa ni pacik duk membebel ni kan.duk buat emo2 pulak kan.dah2,jom berjimba di hujung minggu walopon esok kena kerja.

babai folks

3 comments:

NahriNet said...

salam..
berminat utk beli domain utk blog ni tak?

cth

www.nama domain yg dipilih.com


if berminat blh email ,sms or call saya ye

email : sales@nahrinet.com

hp : 019 979 7070

thanks

Cik Nur said...

bila kita dah seronok.bila dah akhir2 mmg terasa sebakkan..

apa2pun tahniah pacik.. :)

pak cik said...

tenkiu cik nur....rasa macam takmau beda ni berakhir..but life must go on rite..hehehee