Thursday, 30 June 2011

Jom reka dialog


honey : arghhhhhh!!..i tak kira...i nak jugak...nak jugak
hubby : u nih!!!..x muak ke ngan benda alah tu,i tengok pon dah tak lalu
honey : ada i kisah u lalu ke tak lalu......u tak kesian ke kat perut i ni?kalau u tak mau bawak i p makan meatball ikea, i patahkan kad astro ni, padan muka u tak leh tengok nora elena malam ni
hubby : ala u ni....sampai hati u buat i macam ni...nora elena punya pasal, i rela sayang
honey : haa..kan bagus macam tu..baru la macam seth kan...hehe

pak cik frust

semalam hati yang paling frust bagi bulan jun...sob3
hajat pak cik tak kesampaian...tensen pak cik
tapi ddah silap pak cik jugak..
sape suruh keluar lewat, tak pasal pasal melepas semua...

pasal apa pak cik frust?
nak tau ke?
tak yah laaaaaa...
nak tau jugakkkk
okeh...okehh!!

pak cik sebenarnya tak dapat nak tgk tranformers 3 semalalam...huaaaaaaaa
tiket full kot...pak cik pegi la pukul 10..tengok2 dia tulis kat situ
TRANSFORMERS UNTUK HARI INI FULL
demmm...tensen pak cik

 tak pasal pasal kena tengok cite RASUK, huhhhhh
cite hantu paling klakor kot..
nanti pak cik buat review..
nak p mandi jap

Tuesday, 28 June 2011

SAYA


saya sayang mak saya

Monday, 27 June 2011

sakit hati dengan orang macam ni

Assalamualaikum semua...selamat pagi pak cik ucapkan
semoga hari ni, korang semua bertambah ceria..

Apa kes pagi2 hari dah nak sakit hati dengan orang ni kan?
tak dak keja lain ke nak buat dari duk sakit hati ngan orang lain ni?apa yang pak cik dapat kalau duk sakit hati dengan orang nih?....sabor2..bawak bertenang ye...jom kita makan chipsmore dulu bersama sama pak cik sebelum sambil sambil baca belog buruk pak cik ni..

Korang penah dengar tak..erkk, kalau dengar tu jarang kot..korang penah baca tak penulisan yang macam gampang..maksud pak cik bukan kandungan penulisan tu, tapi penggunaan bahasa dalam penulisan tersebut...mesti penah kan..kan..kannn..alah, malu malu pulak nak mengaku..

Penggunaan2 perkataan yg macam "kitew""lateww""napew""dye" dan macam macam lagi lah...kadang2 pak cik baca pon pak cik tak paham...apa kebendanya budak ni nak bagitau ni..bahasa negara mana ni..cukup2 la dgn "short form" yang kita guna skrang ni..ala mcm pak cik guna ni..ni pon dah cukup memusnahkan bahasa dan pon..jgn la duk terukkan lagi dengan perkataan2 pelik yang ntah datang dari mana..sapa lah pencipta perkataan2 yang mcm ni..nak jugak pak cik pegi jumpa makhluk ni..

Bagi pak cik, tak salah kalau nak guna short form tu..slagi kita boleh paham dan tak merosakkan bahasa, its ok lah kan..kita pon tak kan lah nak taip msg nak taip panjang2 kan..jenuh la kan..tp, kalau dah tahap yg mcm pak cik gtau td, mmg melampau lah...naik geli gak pak cik baca...

Ini pandangan pak cik semata2, bagi korang, korang fikirlah yg mana lebih baik..entry ni bukan utk menimbulkan huru hara, tp pak cik jelaskan keadaan yg makin teruk skrng ni...jgn fikir yg bukan2 ye..

*Nikmati hari anda yg lebih baik dengan makan chipsmore di pagi hari....


berani mati..!!

entry bosan dari pak cik...hahahaa...*gelak syaiton
hadap lah muka pak cik yang comel ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
amacam?hensem tak?hahahahahahahahaa


Thursday, 23 June 2011

facebook tak leh bukak?korang ada prob ni tak?

tetiba FB pak cik tak leh bukak..tak tau kenapa...sob2
baru je jadik tadi..pagi td ok lagi...huhuhhuhuuu

harap2 tak da orang hack FB pak cik tu..huhuuu


Tuesday, 21 June 2011

101 : sapa nak makan free?

cewahhhh..banyak plak duit pak cik nak blanja org makan kan..hakhakkk
sempena entry yang ke 101 ni, 
pak cik amat berbesar hati untuk belanja uolss semua makan dedak kat kedai mamak..
kalau sapa sapa yang teringin sila buat lompat bintam patplop pat kali..
hoyehhh....


Monday, 20 June 2011

SIPMA IV # 1 pak cik & the geng

hari tu pak cik janji nak haplod gambor kan...
nahh..tatap sampai fengsan!!

PERHATIAN:
ada gambor yang agak melampau ye..jadik sila bertenang...hahahahaha
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

 waaahhh....dpt bergambor pon jadik lahh..felin2 VIP

 model model cool blog...tp silap amik perisa..hampeh tol

 gay boy...hahahahahaaaaa

 pak cik suka yang ni....boleh jadik front page VOGUE ni...lalalala

 aksi 18sx....dududududuuuuu

 lepas time trening...fenatt

 kanak kanak ribena!!

 lagi pic yang menaikan syahwat

 ce teka...ce teka!!

 penat baiii

 lagi kanak kanak ribena

 jejaka tampan...demm

erkkk..pak cik pon tak tau ape diorg buat...

nanti hap lod lagi...hilangkan loya yang ni dulu..!!


The beginning of new journey

fuhh..tajuk omputih..khelass pak cik ni..hahahahahhaah*gelak setan

semester baru dah mula, banyak benda nak kene beli sem ni nih...adoyai duit lagik..
ada tak barang yang boleh beli pakai daun pisang?..tak pun kulit kerang ke?
kalau ada, dah lama pokok pisang bapak pak cik tak berdaun...hahahaha

pak nk kan major seni visual..jadi al maklum lah..kalau dah namanya seni..
mestilah nak kena keluar duir ribu riban..adessss
untuk semester projek drawing...huhhhh
pak cik tak minat sangat drawing ni..sebab cerewet sangat...*dah tu sape suroh amik seni?..bengomm

sem ni jugak pak cik praktikum dua bulan...
yang tak syoknye pak cik kena jauh bai...
ye la..pak cik duk kangar, praktikum kat sintok...
mau patploh minit jugak tu..jenuh la nak kena bangun awal lagi ni...
tak suka......tak suka!!!!

buat tatapan peminat...hambik ni!!
hahahahaha


Sunday, 19 June 2011

i wish i was there....

in a wonderful day today, i just wanna wish

SELAMAT HARI BAPA
to my beloved father..SHAARI B. IBRAHIM

i love u daddy....

*cehhh...bajet la tu buat enty bahasa omputih kan...lalalal

Saturday, 18 June 2011

jaga jaga..diorang semakin MELAMPAU!!

semenjak dua menjak ni,
kira sering medengar berita tentang penggodam penggodam yang mana mengodam laman web yang femes..
macam laman web kerajaan dan lelain lagi..

hari ni kecoh lak yang diorang akan hack bloggers lak pas ni..
nah..hambik kau..makin mengganas si hackers ni
blog blog yang femes macam retiss gitu ada kemungkinan untuk di hack ye..
jadik belog buruk pak cik ni kira selamat lah ye..

pesanan pak cik satu ja, take care of ur blog very well ya..*belagak cakap omputih skit ekk
kerap tukar password tu ye....tu je yang pak cik boleh suggest..




beware of dogs too!!

Maharaja Lawak minggu 12- JOZAN terbaik!!

minggu ni JOZAN memang mantap giler..
senak perut pak cik duk nengoknye..
kalau korang tak tengok lag,
meh, kita tengok sama sama.....

video

malu bangat dong sih....cabutt!!

al kisah ni berlaku time pak cik pegi sipma hari tu..
hambik kau, dah berkulat dah baru nak hapdet..muahahaa

time ni dah abis pon sipma, jadik kami pegi la jalam2 kat dataran pahlawan tu..
kami masuk la satu mall ni..

pak cik ngn member pacik dan member pak cik lagi sorang..total 3 oram lah ye..
biasa la kan, dah nama nya budak sport, pantam jumpa kedai sport..terus geledah..

nak jadikkan cite, kami bertiga p la kat al-ikhsan,
kat dalam tu ada satu sofa tau..
kalau macam nak test kasut, duk kat situ lah...perghh..lembut bai sofa tu
mau pak cik terlelap kat situ...zzzzzzzzzz

member pak cik yang sorang ni pegi usha2 kasut tu..
pak cik ngn member pak cik yang lagi sorang ni boleh pulak duk bermesra mesra kat atas sofa ni..hahahaa
tengah syok syok kat atas sofa tu,
tetiba PROOOOOTTTTTT....uiksss

pak cik pandang kat member pak cik, dia sengih sengih,
pas tu kami tengok kat belakang,
ada salesgirl lak...adoyai..
tetiba member pak cik tu peluk pak cik,
nak cover malu la tu....hambik kau
muka kemain hensem, spoil betul lahhhh

kami pon apa lagi, masuk gear terus cabot keluar...malu wehhhhh

pak tanya la member pak cik "bakpe mu kentut dalam tu nyer"

boleh plak dia jawab 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"aku ingat tak dak orang"

er

Monday, 13 June 2011

hamik kau...ber..INCI-INCI!!

nahh!!
bukan stakat bersawang belog pak cik ni,
kalau ulor ni, dah bertelur pon..
lama giler tak hapdate..wuuu

bukannya pak cik malas,
tapi biasa la kan..
memang terbizi gila gila...

ni ja baru pak cik free sikit..
dah abes semua dah game sipma tu..
nanti pak cik haplod gambor gambor tu semua buat tatapan peminat paminat yang kangen sama pak cik nih...muahahahaa..perasan

lepas lepas nih, byk la pak cik nak kelentong ni..
tunggu je la ek...lalalalal

ok, nak p semayang jap..
da~

Friday, 3 June 2011

PERJUANGAN BERMULA!!


4-12 Jun 2011

Pak cik mewakili Majlis Sukan Institut Pendidikan Guru Malaysia (MSIPGM) berharap dapat memberi tentangan yang sengit kepada peserta lain dalam event yang pak cik masuk iaitu 400m & 4x400m.
Kalau ada sapa sapa nak mai sokong pak cik jomla, event pak sik pada 8 & 9 jun kat stadium hang jebat, melaka.

Untuk maklumat yang lebih lanjut silalah kelik sini.

Wednesday, 1 June 2011

1 JUN


dah masuk bulan 6 dah pon..skejap je pak cik rasa...
pak cik masih lagi kat MELAKA..
prepareration  untuk sipma lagi 4 hari

petang ni ada majlis penyerahan bendera
baca ikrar semua apa ntah..

ankle pak cik pon tak ok lagi ni..
korang doa2 kan lah pak cik ni ye..

hakay, nak p mandi~