Monday, 23 April 2012

kucing oh kucing

pagi td pacik bangun lewat.
bagus.tak pasal pasal tak buat long run hari ni.
adesss

punyalah kalut pagi tadi ni.
ngan kemeja tak iron kan.
terus ja pakai baju pj.
hahahahaa.
dasar pemalas memang macam ni.
gampang kan.

kalut2 nak panaskan enjin kereta td,
tetiba nampak kucing lam kereta.
aikkk..pelik la jugak kan.camna menatang ni
boleh masuk pulak.

sekali tengok cermin kereta tak tutup.
well done pacik!!

rasa macam tak sedap hati dah tu.
skali tengok ada pat ekor anak kucing.
wah wah wahhhhhhh

kucing beranak dalam keretaaaaaaaaa!!!
well done lagi skali
kalut cari kotak nak letak family bahagia ni.
dengan lewatnya lagi.semua cukup lengkap.

hosmate pacik amik je kotak lappy tu.
buang segala kertas yg dalam tu.
nahh, duk la dalam tu lima beranak.
nanti petang ni kita jumpa na.

daddy balik.
kahkahkahhhhhh
nak pikir nama tuk kucing ni pulak.

ehhh...perlu ke nak bagi nama ni
motifff??

pacik ada satu story pasal kucing ni.
lain entry kita cerita na.
biasa laaa...pemalas memang macam ni!!

babai

1 comment:

Cik Nur said...

patutlah branak dlm keta.....ank2 nk ikut daddy.. hahaha..