Sunday, 15 April 2012

Battleship : memang TIPTOP ahh

walopon duk kalut ngan kerja yang berlambak-lambak kan.tapi sempat jugak pacik nonton movie ni.tengahari dah memang full dah.memang tak leh nak curi masa langsung.jadinya, tengah tengah malam pon jadi la ya.nak buat macam mana, pacik is very the busy la.

dari en google.ntah bahasa apa la ni.

ni baru balik ni.sampai umah terus gatal nak update.bajet blogger tegar la kan.sikit2 update.sikit2 update.bagi pacik, cerita ni memang best.pacik rate 4.5 bintang.lagi setengah tu sebab ada satu part yang spoil sikit.sikit je.kalau tak tengok betul betul memang tak perasan.tapi pacik perasan la.tu yang 0.5 bintang kena tarik tu.kalau sapa sapa tak perasan,gtau pacik.nanti pacik habaq tang mana yang spoil tu.

jalan cerita dia tak la kompleks sangat.memang senang ja nak faham.tapi efek makhluk makhluk tu semua memang superb la.bapak detail gila kot.pacik malas nak review cerita ni.kalau nak tau, p tengok sendiri.tapi yang pacik nak gtau,memang tak membazir la doblas henggit tu.pacik suggest korang amik yang 2D punya.lagi cun.kalau ada yang 3D punya,pacik sanggup la.

sekarang tunggu cerita Avenders pulak.27hb ni.lagi 2 minggu.hoyeahhh.trailer mantap dah.tu yang menggedik nak p tengok tu.huishh,lambatnya dua minggu.

mata dah tak ngantuk dah.layan movie kat laptop pulak.

babai

2 comments:

Cik Nur said...

cik nur xde masa nak pi tgk wayang...
bukan xde masa sangat, cuma xberapa suka keluar rumah..huhu

Cik Nur said...

cik nur xde masa nak pi tgk wayang...
bukan xde masa sangat, cuma xberapa suka keluar rumah..huhu