Friday, 13 April 2012

hari jumaat dah...namun tetapppp busy

sampai je hari jumaat semua hepi kan.
semua dah start enjoy2 kan.
buat keja pon senyum je kannn

dah boleh start paling apa nak buat
hujung minggu ni kan.
syok la korang semua kan.

pacik tak boleh buat semua tu.
hujung minggu ni gonna b busy to the max.

hari isnin ni ada final observe untuk
subjek minor pacik.
lepas tu nak kena setelkan proposal pacik.
hari isnin ni jugak nak kena hantar.

lepas tu nak kena plan program training
untuk tema KAGUM pacik tahun ni.
hari isni ni start training.
pacik kena buat program untuk diorang
sebab pacik tak ikut diorang training skali
walopon pacik ketua pasukan.
pacik kena ikut program coach pacik.

hujung minggu yang sangat padat.
harap2 semua will go smoothly as plan.

sapa sudi nak tolom pacik boleh inbox pacik okay.

babai

4 comments:

Cik Nur said...

wah...bz beno pkcik ni ye..nglahkan menteri.hihih

pak cik said...

dah biase dah bz cenggini cik nur..huhuhuuuu

whitecappuccino said...

bz yer ? next weekend tak bz kot..

pak cik said...

next weekend ada game...minggu lepas tu pon ada game..huaaaaa