Tuesday, 24 April 2012

kucing beranak!!

semalam pacik ada story pasal kucing beranak lan kereta pacik kan. sekarang ni tengah pikir nama nak bagi kar pat2 ekor kucing yang very the comel tu.

pacik ada janji nak story pengalaman pacik kan. nak tau tak?

tanak?????

biar la.nak story jugak.ada pacik kisah korang nak tau ke tak.lalalalalaaaaa

menda ni jadi masa pacik kecik lagi.tak silap umor pacik 7 tahun kot.masih comel lagi pacik time tu.sekarang bertambah2 comel tu.ok.lempang lima das.

kat rumah pacik tu memang family pacik ada bela kucing la.tiga pat ekor jugak la.semua gebu gebu. kitaorang memang rapat ngan kucing2 tu semua. al kisahnya ada la sekor kucing ni mengandung.ehhh, kucing pon kita panggil mengandung gak ke?lantak laaaa..mengandung pon mengandung laaa..ke bunting?

satu malam tu, pacik ni tidor lena la kan.biasa la.time kecik2 kan.suka tido kepit2 ngan adik2.padahal banyak je pon tempat lain. kucing2 ni pon slalu ja tido ngan kami. tapi malam tu, pacik rasa cam kecing2 tu duk bergolek2 atas perut pacik.haishhhh, buang tebiat ke kucing ni.

sekali tengok banyak bulu kat atas tu..aikkk, tak penah2 pon bulu kucing tu luruh kannn.pas tu duk merengek2 pulak.lagi la pacik pelik pacik pon time tu dalam sedar ngan tak sedar je.mamai lagi tu. tetiba bunyi anak kucing. apa lagi, melompat2 la pacik.kucing tu beranak betul2 atas perut pacik.

apa lagi, meraung laaaaaa.mau taknya, terkejut kot.takot pon ada.terus ayah pacik datang.alihkan semua kucing2 tu.letak dalam kotak.tak pasal2 kena mandi malam tu.

fuhhh, memang pacik tak leh lupa sampai sekarang peristiwa tu.lagi semalam tengok kucing beranak lam kereta pacik.lagi la duk teringat2.hahahaaa

*kereta pacik bersih ye.sila jangan pikir bukan2

anak2 kucing tu semua rapat ngan pacik lepas tu.tak tau la kenapa.mungkin dia cam bau badan pacik kot.kahkahakahhh.boleh pulak cam tu kan.gampang.

nanti pacik tepek gambar anak2 kucing yang beranak lam kerata pacik tu semalam.comel gilakk. tu pon kalau pacik rajin nak amik gambar tu.

babai

2 comments:

Cik Nur said...

jarang kucing beranak tempat yg tbuka kan..
nur pun de pgalaman, tapi xdelah sampai kcing tu beranak atas perut..hehehe

pak cik said...

ngeri kan...muahahaha