Saturday, 7 April 2012

2 kali observe minggu depan...ahh busy lagi

tercungap cungap dah ni.
tak cukup nafas dah..huhhhhh

asalnya nak kena observe minggu ni,
tapi banyak bebenor kerjaan kat skolah tu.
hari persaraan la,
preparation untuk english carnival la.
macam macam lagi.

jadi dipostpone kan ke minggu depan.
tu yang jadi kalut tu.
sebab dua dua observe minggu depan.
satu hari isnin untuk subjek major.
satu lagi hari khamis untuk subjek minor.
rancangan pengajaran yang major dah setel.
esok nak kena setel alatan pulak.

setelkan yang ni dulu.
lepas tu baru proceed dengan next observe.
huhhhh..
kemon pacik kemonnn

yang major mayb last observe.
yang minor ni tak tau lagi.
kot kot lectrurer buat pulun nak mai
skali lagi..adoinyaponnnn

harap harap tak da dah.
nak rest dah.
nak fikirkan pasal kajian tindakan pulak.
huhuhuuu

semputttttt

1 comment:

Cik Nur said...

pelan2 le pakcik..
kang semput teruk...sian pakcik..