Thursday, 17 May 2012

tolonglah jangan teruk

sakit calf pacik datang balik.adoyaiii..rasa time training pg semalam.ohh ye, calf tu bahagian belakang betis tu.pacik harap ni bukan yang macam pacik kena dulu.pacik penah kena calf ni 2 kali.memang sakit gila.

1st kena time sukma Melaka dulu.seminggu sebelum nk p sukma kena.adoyaii.menangis-nangis.2nd time last year.teruk jugak.2 bulan rest.ni macam nak kena lagi.tapi pacik harap sangat2 bukan calf.harapnya muscle kecik ja.

esok nak gerak g UPM dah, ada game ari ahad.lepas tu nak kena prepare sukan antara IPG lak.banyak game musim ni.pacik tau mau sakit ni berulang.

malam ni nak g massage.harap2 semua ok

babai



3 comments:

Amanina said...

semoga cepat sembuh pacik :)

pak cik said...

tenkiuuu

keli menari said...

jaga2 la kesihatan tu ye