Thursday, 24 May 2012

hoyeahhh..selesai sudah

Alhamdulillah..tamat semester 7!!
killer paper pagi tadi berjaya dijawab dengan jayanya.
tapi tak tau la betul salah.tapi syukurlah, pacik boleh jawab.
td paper Penyelidikan Tindakan..halohh..halohhh
dengar tajuk pon susah kan..
nak menjawab tu lagi laaaa..

tu pon semalam baru kalut nak study semua.
sebelum ni pacik duk busy ngan MSSM kat perlis tu.
 
la dah setel satu tanggungjawab.
boleh fokuskan untuk training pulak..
heheheee...kaki dah semakin ok.
harap2 by next week dah ok betul2..nak guna lama lagi kaki ni

apa lagi ehkkk..

owhh..borang posting dah setel...yayyy
harap2 dapat apa yang dimintak..
huhuhuuu

sape2 ada twitter, boleh follow pacik
bajet kann..orang ada twitter, sibuk nak main jugak
dah lama dan ada, skrang je baru aktif skitt

urrmmmm..takde apa dah nak sembang
nak rest kejappp
kul 3 jap g training..
ayoooo...panassss..

babaii

2 comments:

Cik Nur said...

seronoknya pakcik dah settle..! cik nur pulak tgh bz skarang ni..huhuhu

pak cik said...

nape pulak bz cik nur?