Sunday, 13 May 2012

mood sedih

semalam pacik ada game kat kedah.jadi, seharian pacik takda kat umah.kuar awa pagi,balik malam.kebetulan semalam member pacik, zabidi tu nak datang makan2 kat kuala perlis.sampai2 ke umah pacik, terus siap2 pergi kuala perlis.kami tiga orang.pacik,bd, pas tu ada lg sorang cikgu skolah sukan perlis.

kami pergi pon lewat gak ah.dalam pukul 9 lebih gitu.setel2 semua, g hantar pulak bd tu alor star sbb dia stay sana.kul 1 lebih baru sampai umah.

sampai je umah, member pacik gtau ibu kucing tu mati.kena pijak ngan kereta.depan umah ja.depan mata dia, dia tengok kucing tu kena lenyek.sedih gila.memang tak sangka la.sebab sebelum tu ok ja,pagi tu sebelum kuar rumah pon, pacik bagi makanan lebih sikit.letak dalam bekas tu.

masalah sekarang ni, anak2 kucing tu kecik lagi.takleh nak survive sendiri lagi.kesian gila.td pon susah gila nan bagi minum susu.kan diorang takleh nak buat sendiri lagi.so semua tu nak kena suap.esok ingat nak g cari botol ngn puting susu untuk kucing tu.harap2 ada.

babai~

1 comment:

Cik Nur said...

alooo..sedihnyerr..!

pakcik, nanti cuba cari dekat famasi botol susu n susu kucing..nur dulu beli kat famasi..ada jual..