Monday, 7 May 2012

selangkah maju

dup dap dup dap...
time duk taip entry ni pon tangan masih lagi menggeletar.
tak tau nak cakap macam mana.semua perasaan ada.
pacik dah call family pacik.
mintak pendapat diorang macam mana.
pacik tak mau la main isi ja kan.
atleast family pacik tau apa yang pacik buat.

fuhhhhh...amik nafas dulu

pacik pon dah fikir masak2 sebelum nk isi menda ni.
borang yang paling penting buat masa sekarang nih.
destinasi pacik untuk meneruskan kerjaya ni.
cewahhhhh..kemain kannn


tu diaa aihh..
negeri pilihan pacik untuk penempatan tahun depan.
yes..perlis lagi.
walapon skarng ni pacik mmg study kat perlis,
tapi pacik ada sebab untuk mintak kat sini.
bukan sebab makwe ke tidak...tidak sama sekali.
dan juga selangor ngan kl.juga bersebab.
bukan senang pacik nak buat pilihan ni.

nanti lain pacik cerita na.
tak leh cerita terus.nanti tak dak idea dah nak tulis.
mwahahaaaa
bagi suspens sikit...
haaa..tak gituuu kannn

harap sangat pilihan yang pacik buat ni betul la.
kalau ada rezeki, ada laa..pacik tak berharap sangat.
terserah kepada - Nya untuk menentukan jalan yang lebih baik

babai

4 comments:

Ema Maxilla Concha said...

cehhh..mintak la d borneo pula...hehehhe

pak cik said...

susah nak training..hahahaa

Diyana Zuhaili said...

good luck n all the best for ur future !

Cik Nur said...

oklah pacik..kalau dah biasa dengan perlis, lebih baik pilih perlis kan..nanti xdelah susah sgt nak biasakan diri..