Friday, 1 April 2011

Giveaway ezan yang ke 2

kenapa follow blog ezan?
ermmmm...kenapa ekk...

hokay..1st dapat tau pasal belog ezan ni daripada blogger yang femes
sapa lagi klau bukan Fatin Liyana yang cun tuh..cair bebb

ada tgk design header yg ezan buat kat dia tuh..fuhh..cantik gler ahh

*dalam ati tuh hrp2 ezan dpt buat utk aku satu...chaittt..bajet..hahahaha

so, saje je la usha2 blog ezan ni..bajet carik idea la nak design sendirik

tp bertuah la sgt..sampai skrang ni x jadik2..buruk bebenor ropenye..adoyai

*mintak la ezan tergerak hati nak buat header utk aku yg x pandai ni..sob~

tu la sebab kot..patik folo belog ezan ni..

ikhlas tak jawapan patik..ngeh3

2 comments:

ezan said...

thanks dear, for join ga yang tak seberapa nie, hehehe

good luck ^___^

inibelog said...

baca bismillah byk2 b4 publish..hehehe..kot2 ada rezki kan..