Friday, 15 April 2011

BEN ASHAARI ajak jadi budak sat !

KAU LAH PEMBUNUH YANG SEBENARNYA!!!!
hehehhee.....sangat sangat suka ngn ayat ni...ce teka...ce teka sapa..
jeng..jeng...jeng....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hahahaa...INCIK CONAN!!
seriously, pak cik sangat minat ngn budak ni...
sanggup tunggu kat astro ceria tiap tiap hari kul 11.30 semata mata nak tengok conan
even, cara dia solve da problem tu lebih kurang sama ja..
ada pak cik kisahhhhh..buwekkkk
teringin jugak nk jam yang boleh buat orang tidur tu..hahaaa
agak agak ada jual tak?
haha...
dan yang pak cil paling tak minat...
yang x yah scroll lama lama
tadaaaaa
Dee Dee..Marky & Joe
bukannya x suka pasal apa..
pak cik ni kesian duk tengok si ogy tu kena buli
huhuhhhh....tapi cite ni best sebab menatang 3 ekor ni laaa
tapi pak cik tetap menyampah ngan diorang...kesian ogy tauu..
last skali...

klau aku jadik superhero..aku nak jadik CONAN la...

kira superhero gak kannnn..
dia kan selmatkan orang yang tak bersalah gak
kira aci la ekkk....pak cik nak sangat guna gajet gajet tu..
tak dapat jam, kasut dia pon jadi laaa....hahaaaa

6 comments:

mohd ridwan said...

Minat conan gak!!

inibelog said...

hehehee...minat sgt2..hahahaha

me_nazri said...

sgt mint conan... tah bile dier nk besar....

inibelog said...

me_nazri : tak tau la bila....tp bila dh besar x besh ahh...jdik sinichi lak

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

inibelog said...

alop incik Fuuyoh...salam kenal jugak