Wednesday, 11 May 2011

tak pasal pasal...adess

semalam pak cik pegi training kat stadium..
training apa?...pak cik training olahraga lah
macam biasa lah kan, dah budak budak bola tak da training..jadik, tinggallah pak cik ngn 2 org lagi member pak cik duk training dalam tu...

biasanya, bila budak bola tak training, diorang akan tutup semua pintu stadium tu, termasuklah gate yang besar kat tepi tu..jadik bila kami nak keluar, kami akan buka sendiri pintu tu..
*pintu tu auto open, tekan je suis..dia akan terbukak

nak dijadikan cerita, abes je kami training semalam,
kami pegilah tekan suis tu nak bukak pintu tu..
tiba tiba amik kau, suis tu tak jadi...bapak ahh..cuak giler ahhhh
mamposs, tak kan nak tido dalam stadium kot..dah la lapor giler

memamg tension ah semalam..
kami pegilah pusing pusing, kot kot ada pintu yang terbukak kot..
tapi hampeh..tak dak wehh

kami dah blur dah....
last last skali, kami tergerak hati nak pegi bilik persalinan,
masuk kat bilik tu, tengok ade tingkap yang terbuka,
bukan tingkap yang besor tu..
tingkap kecik je..ala yang nak bagi angin masuk je...gasakkk lahh
jenguk kat luar tingkap tu, amik kau..lebih kurang 3 meter tinggi dia..

dah la tingkap tu kecik, ngn pak cik korang ni yang tinggi 186cm,
korang bayang lah macam mana pak cik keluar ikut tu..muahahaaa
nak tak nak, dah tak da jalan lain..kami keluar la ikut tingkap tu..
fuhh, feel macam superman pon ada..hahaaa

nasib baik tak terkehel kaki ni..
kalu tak, mampos ahhhh..huhuhuuuu
harap harap petang ni tak jadik macam tu dahhh...hahaa

errkk..jom p makan

2 comments:

Sal Saari said...

sian..sib baik tak tido terus kat situ..hehe

eju said...

tau xpe....naseb la klau kene tido kt situ...huhuuu