Saturday, 7 May 2011

MASTERCHEF...kini di MALAYSIA!!



MASTERCHEF..!!

Ini adalah antara program realiti masakan yang mana amat menarik perhatian pak cik ye.
Apa yang menarik perhatian pak cik adalah program masakan ini tidak melibatkan mereka yang telah mempunyai kemahiraan yang tinggi, tetapi bagi mereka yang mempunyai minat untuk mendalami bidang masakan ini.

Pak cik juga antara peminat rancangan ini. Rancangan ini telah menular kebeberapa negara seperti Australia, New Zealand, U.S.A, India dan banyak lagi. Dan apa yang paling menarik perhatian pak cik ialah siri kanak kanak rancangan ini yang telah dilaksanakan di Australia. errr.....kanak kanak ini semuanya sangat terer..kalah pak cik korang ni.

Dan kini, siri Masterchef menerjah MALAYSIA yg terchenta ini...yeahhhh


jadi, kalau siapa siapa yang berminat tu, bolehlah menyertai sesi ujibakat yang dijalankan tu ye...kalau korang nak maklumat yang lebih terperinci, silalah kelik sini.
Pak cik suka tengok je, kalau bab bab nak memasak ni, pak cik kureng sikit..pak cik nebes..hahahahaaaa
harap harap siri masterchef di Malaysia ni hebat lah ye...paling kurang pon yang macam kat Australia tu...ngeh3....

apa yang pak cik nak tau sekarang ni, sape yang akan jadik juri ek?..ura ura chef wan...tapi tak tau lah...sama sama kita tunggu kemunculan Masterchef di ASTRO RIA!!

7 comments:

Ema Washif said...

cis..memasak pun nebes ka..kuang3

eju said...

hekhekkk....biasa la ba....aku tak terer macam kamu

FizA said...

best masterchef ni.. tgk mcm2 masakan..hehe

eju said...

fiza : aahh...layan je..hikhikk..tgk jr MC best...budak2 masak

Ema Washif said...

hahahaha..tau ko terer masak air

Ema Washif said...

nah pacik..mana suda shoutbox mu...teda ka? hehhe..terpaksa sy tulis sni...
tag pacik di sni..

http://maggioooooooooooo.blogspot.com/2011/05/lovely-blog-award.html

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D