Sunday, 1 May 2011

mata pak cik bengkak!!

kalau sapa sapa yang dh folo belog burok pak cik ni mesti dah tau kan yang pak cik memang buzy last week.
pak cik pegi selection SIPMA kat Melaka sana...fuhhhhh
tobat, penat giler weh...hari hari pak cik bangun pukol 5.30 a.m..huhuuu
dah tu pukol 6 dah bekpest..kul 7 kumpul...seminggu macam tu beb...penat do

semalam balik dari melaka nek ven...11 jam kot..
mau pedih bontot pak cik ni duk dalam van tuh...nak tido pon tak syok
hari ni mau qada tido..muahahaaaa..nak hilangkan bengkak kat mata pak cik ni dek kerana tak cukup tido..lalalalalaaaa

ingat hari ni nak p massage...hahaaa
biasa la..nak hilangkan lenguh..alang alang nak p massage hamstring ni kan...hemhemm
tapi spoil betol la, skali pak cik kol pak ngah tu, ala tukang urut tu la..
dia cakap hari ni ngan esok full la pulak..adesss..kesian pak cik kan..

alang alang buat entry ni, tataplah gamba hemsem pak cik kat melaka ni..muahahaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

1 comment:

Ema Washif said...

sejak bila jadi pacik ni kontot?