Wednesday, 20 June 2012

urmmm....puas hati??? tak kot...tapi syukur

hari khamis minggu lepas, tamat lah karnival KAGUM peringkat kebangsaan 2012. mampos laa, seminggu dah abes, baru nak hapdate.dah basi dah pon..lantak lah kan..janji pacik hapdate jugak.al maklumlah, busy kann

nak start acaner ehkk,banyak sangat nak story ni.tak pe,pelan-pelan pacik story na.takmau kalut-kalut.pening nanti.secara keseluruhannya, kontinjen IPG Perlis berjaya mendapat 5 emas, 9 perak dan 5 gangsa.ngam2 ngan sasaran tu.tapi gagal la nak jadi juara keseluruhan. no 3 je.ok lah tuh, dapat top 3.
 
pacik salah seorang penyumbang pingat kat situ.tapi pingat perak je la.pacik dapat perak untuk event 400m. memang pacik dah target pingat perak pon sebab memang susahpacik nak beat budak yang dapt pingat emas tu. pacik kenal budak tu lama dah, dan tau pacik tau macam mana dia lari. jadi, pacik memang tak expect la untuk dapt Gold kan.

untuk relay, both event relays dapat masuk final.4x100 ngan 4x400.tapi tak da rezeki kami kali ni.dua2 acara ni dapat no 5 ja.frust la jugak sebab pacik target atleast gangsa lagi2 untuk 4x400m ni.tapi tu laaa, tak da rezeki, nak buat macam mana.

ni KAGUM last pacik.takda dah tahun depan sebab ni dah final year pacik.dah setel dah semua.pacik fokus untuk game2 open je.macam hujung minggu ni, ada perlis open.fokus yang ni dulu.

nanti pacik uplod gambar2 yang ada yang pacik.tak banyak pon sebab pacik tak da masa pon nak amik gambar ni.member2 la yang amikkan.nanti pacik update lain yang tu ehkk.

la ni nak tido dulu..babai

1 comment:

Cik Nur said...

oklah tu kan, janji ada gak sumbangan pingat dalam team.. :)

ape2pun tahniah ye pakcik.. :)