Thursday, 21 June 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA



belog yang pacik suka baca :

urmmm..banyak belog yang pacik suka baca nihhh.
tapi pacik paling suka baca belog yang ada gambar.
sebab gambar ni menceritakan segala galanya.
senang kita nak buat rumusan kann.
tengok ja gambar, kita dah tau dah apa yang
blogger tu nak ceritakan...betul takkkk??

lagi satu pacik suka baca belog yang ringan.
ringan ni bukan pengisian belog tu.
tapi bila bukak belog tu cepat ja.
xyah nak loading lama2...

ni antara kenapa belog tu pacik suka  laaa
korang acaner lakkk?

kalau nak join sekali segmen ni

37 comments:

Cik Nur said...

pakcik..nur join juga.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Mk Syahir said...

pokcik..sy join jugak..follow sini lame dah =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Iam Yanty said...

Yeah , di setiap gambar ada cerita nya!

Yasmin Aris said...

pakcik same ngn saya ! hehehe

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

chemija said...

yup, blog bergambr seng nak faham dan interesting, btw salam kenal ye pakcik ^^

chemija said...

yup, belog bergambr senng nk fahm dan menarik ^^ . btw salam kenal

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Mimie said...

merayau dr segmen sama.. :)

http://www.benashaari.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Fakhrul Haiyin said...

dr segmen yg smaa. suka jugak blog yang by gambar. lg2 yang travel. jeles woo.

http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Yumida said...

SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..AAH SAMA NGAN PAKCIK..SKE BLOG YG RINGAN JUGA PUNYA GAMBA

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

FOLLOW KE 227

Encik Zaharin said...

As Salam bro..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

Eera Shera said...

ada gmbr bru menarik sikit kan

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini pakcik.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Syafiq Rashid said...

saya dari segmen abg ben jugak :)

http://afiqrasyid.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pecinta pink^^ said...

betul tu..suka jugak suka blog bnyak gambar sebab suka tengok gmbar..hehe..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

ainurramuirnbeathadan said...

heip..nice texture..uhuk..joking..from bro ben segmen..sudilah melawat..=)

Zul De Alexis said...

harap blog wa ada dlm hati pak cik..hehe

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Wanieys said...

singgah dari segmen sama :)

Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))

Faizul Osman said...

asal belog tu menarik sy akan bace...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini.. Dari segmen BA jemputlah ke blog ea http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

fizafantagirO said...

Salam kenal dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan pakcik :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Muhamad Azam said...

Hola!! Dari segmen sama done follow u..

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

LiYa HaNiF :: said...

Salam kenal n i follow... ^_~

norliely said...

jalan2 kat sini. done follow u.
sudi2 la jenguk sini plak ye. i'm new here.

norliely.blogspot.com

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D pendapat kite lebih kureng jek:)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN said...

singgah dari segmen yg sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Ayuni Yusop said...

datang dari segmen yang sama..
done follow(249#),hit me back k!..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

nieza singgah dari segmen yang sama ^-^

E Y C H A said...

Salam Ziarah ~ drop by via Ben Ashaari blog (i am the silent reader)..jemput singgah ke blog saya http://norafesa.blogspot.com

i follow you :)