Tuesday, 16 August 2011

rezeki jangan di tolak....tak gituuu

salam ramadha semua..

bulan2 posa ni kan biasanya rezki murah kan..hak3
kalau ikut yg lepas2, banyak kali lah jugak orang blanja bukak puasa..
kalau bab bab makan ni, konpem la pak cik tak tolak..
bukan apa, kalau tolak kan, mau pulak terasa hati orang yang jemput tu..susah la pulak kan...kannn

hokay, balik kepada tajuk entry yeer..
dah basi pon cerita ni..takpe lah pak cik nak cerita jugak...
bulan bulan puasa ni pak cik biasanya masak sendiri kat umah..
tu pon hujung minggu je lahh..kalau weekdays tu housemate pak cik yang masakkan..al maklumlah pak cik kan ada trening...hahahaa..keji kannn..pak cik balik makan ja..ada la tolong sikit2 tu...

hari sabtu aitu, syok2 tengah layan movie ni, dalam kul 5.30 cam tu kot..time ni tak masak lagi..awal lg..
tetiba coach pak cik yak ni encik Nazmizan call pak cik, macama pelik jugak lah kan tetiba call hujung minggu pak cik yang bahagia ni...haishhh
dia tanya lah hari ahad pak cik ada kerja ke tak..
dah namanya hujung minggu kan, mestilah masa untuk bersenang lenang...opcos la pak cik free...
pas tu dia ajak p bukak puasa kat Hotel Seri Malaysia, erkkk..terkezut jugak lah lagi skali..
tetiba pulak ajak bukak puasa..dia cakap dia nak belanja..
pak cik tak kan lah nak tolak kannn..kecewa lak coach pak cik ni..muahahahaa
siap gtau suruh pakai baju hijau lagi..ikut tema katanya..urmmm..

hari ahad tu pegilah kan kt seri malaysia tu..
mati2 pak cik ingat bukak puasa skali ngn member member training pak cik..
ropa2 nya dengan family dia...adesss
nasib baik lah pak cik kenal semua family dia tu..x lah segan sangat kan...lalalalaa
tak lah ramai sangat..dalam doblas orang kalau tak silap pak cik la..
coach pak cik ngn wife ngn anak2 dia 2 orang yang comel, adik ipar dia merangkap member pak cik pas tu family pengasuh anak dia..kira pak cik kenal semua la...

makan kat hotel ni, boleh tahan la...nak kata vogue sangat tu tak lah kan..tapi puas hati lah..
dah la free kan..syukur alhamdulliah...rezeki kannn

kalau ada sapa sapa yang nak belanja pak cik bukak posa pak cik on je..
jangan segan2 lak nak ajak pak cik ni..
muahahahaaa...

ok, sambung cerita len kali lak...daa~

5 comments:

Tinta Ana said...

memang bahagia la kannn..3 kali trip amek makanan..muahaha

eju said...

hahahaaa...tau x pe...malam tu saja naik 2 kilo kot..hak3

Tinta Ana said...

hahaha..makan sampai lebam~

ayanuts said...

huhuhu,,,bestnyerr ada org belanja mkn.kt hotel lg..

eju said...

rejeki bulan posa...coach yg belanjaa...hihi..kalau pegi sendiri, memang tak ahh...hahaa