Saturday, 16 July 2011

mintak maap!!

al dek kerana kesibukan melampau sekarang ni,
kesian kat belog buruk pak cik ni..
tak pasal pasal menjadi mangsa kan..kan..kannnn

kalau free memang pak cik hapdate belog ni,
tapi nak buat cam na,
dah memang tak dak free..kesian kat pak cik kan

lagi lagi skarang ni pak cik dah start praktikum fasa 2..
ke arah menjadi seorang cikgu kan..lalalalaa
bertambah tambah la sibuknya
dah la pak cik kena hantar kat sekolah jauh..adesss
tensen pak cik

kul 3 baru sampai umah,
pas tu kul 4 pak cik turun trening plak..
ha, tengok lah..mana ada free lagi..
malam lak buat lesson plan..haishhhh

hujung minggu  ni la baru dpt rest skit,
ni pon tak basuh baju lagi ni...jap g baru nak basuh...
sapa nak tolom pak cik basoh baju, mai laaa

petang ni nk p relak relak ngn coach n member member trening..hihih
tapi tak tau lagi plan hape nya...boleh plakkk..adess

orite, dah la untuk entry mengarut kali ni
nak p basuh baju..da~

2 comments:

fa said...

knp sampai lambat sgt balik? byk kerja ea..

eju said...

skolah jauh dr umah la fa..huhu..tensen tol