Thursday, 7 February 2013

long journey

wahhh tajuk entry kemain..
macam dah pergi merantau keliling dunia kann..
padahal..hampehhh
duk memerap je kat sini..
tebalkan lemak segala kat perut ni

urmmm..macam mana nk start ehkk
kes lama sangat tak buat entry jadi macam ni lahh
nak buat satu saya pun macam nak kena tulis karangan 2 helai muka surat.
dasar orang tua pemalas memang macam ni..
maafkan pacik yer..
korang serulah mood rajin pacik supaya selalu up entry..
padahal banyak je cerita nak tulis..
tapi tu lahh..blur campur ngan pemalas skali..
end up dia jadi macam ni lahhh...
nasiblahhh yerkk

nak cerita pasal apa ntah..
pacik pon dah lupa..
kemain sangat melalut nih..
adoyaiii

ok pacik nak cakap pasal pacik punya posting..baru ingat nihh
klau ikut pengalaman senior-senior pacik yang dulu
lepas abes je study dalam bulan 11 macam tu,
awal bulan 1 terus posting.
jadi memang tak da masalah lah sebab itu dah terikat dalam perjanjian.
mereka-mereka tu memang bertuah.
sangat bertuah sebab tak perlu nak pikir apa apa.
kami ingat kami ni sama macam diorang lah.
dont have anythings to worry about.

rupanya tidak macam tu..
nasib badannnn

kami merupakan batch pertama lepasan IPG yang harus bersaing bersama sama
dengan keluaran IPTA..tiada lagi keistimewaan kepada graduan lepasan IPG
walaupun kami ditanggung sepenuhnya oleh KPM semasa belajar

isu ni agak kecoh la dapat group fesbuk tu sampai ada desakan nk ke putrajaya
la apa laa...haishhh
tapi bagi pacik, semua ni jalan yang dah pun ditetapkan oleh -Nya..
kita hanya follow ja..ada rezeki ada laaa kannn..

19hb feb ni akan start sesi temuduga untuk jawatan yang pacik mohon tu..
harap semuanya berjalan lancar..tapi pacik tak tahu lagi bila pacik punya
sesi intebiu tu..15hb baru kuar result tu...sesi intebiu sehingga 27 mac.
lepas intebiu mungkin kena tunggu 2 3 bulan sebelum posting..
tu pon kalau lulus..huhuhuuu
kalau tak..haaa..ternak la lemak tuuuuu bagi tebal

lama kannnn..
tu yang long journey sangat tuh..
kononnya....
mwahaahaaaaa

tak tau nak ending macam mana nih
ntah apa apa..

sekian...nak g lunch..

1 comment:

AyueJean AJ said...

Semoga berjaya... =D