Monday, 12 September 2011

penat...penat...penattt

salam berbelog kembali...
fuhhh....bapak lama gila pacik tak hapdate belog ni
malas kan...dush2

al maklumlah, bila dah dapat title dato' ni kan,
tahap kebizian tu tinggi la skit...lalaaaa

dua minggu ni memang pacik penat gila2
gila pon tak penat macam ni..sob2
dah la raya pon xda feel sangat..huhuhuuu
*sbb tak leh makan ketupat ngan lemang
raya hari tu opcos la pacik balik kampom pacik yag tercinta..terengganu tersayam..acececee
pacik balik perlis balik tiga hari je..pastu terus ke negeri sembilan untuk join N9 open..
pat hari kat sana, smlm terus balik perlis ..fuhhh
kalo naik bas takpe, leh tido je kan...ni drive sendiri beb..tu yang penat tu...

nasib baik smlm coach pacik baik hati nak drive keta..hak2
dia kesian kot kat pacik sebab paciki punya event petang tu, penat la nak drive..heheee
ni pon penat tak hilang lagi..

nak sambung tido..bye!!

1 comment:

Ema Maxilla Concha said...

dato dah dia skg..lepas menang sipma! wahh...